Orthomed Heren Orthomed Schoenen Vamos Heren Schoenen Vamos Orthomed Schoenen Heren Orthomed Vamos EH9IYWD2
Ademend Ecco LerenDames Na777606 Instappers City Aimee Leer dCxBeroQW
Live
Webcams
Special
Canada| Tirol| Dolomiti Superski| SkiWelt|Orthomed Heren Orthomed Schoenen Vamos Heren Schoenen Vamos Orthomed Schoenen Heren Orthomed Vamos EH9IYWD2
Social
Flexible Max Nike Air Malla De Blackwhite Y Superior Transpirable lK1JFc

27 april 2015 door Gastredacteur in 'Stellingen'' | 2 Reactie(s)Schoenen ClassicTrainers Night Olive Birch Heren Suede Puma On8P0kw

Door: Jasper Roefs. De laatste jaren is er een enorme beweging in de Alpen ontstaan om skigebieden zo veel mogelijk met elkaar te verbinden. Liften en pisten worden bijgebouwd om zo een fenomenaal aantal kilometers aan te kunnen bieden. Heel dit gebeuren heeft uiteraard zijn voor- en tegenstanders. Het is een mooie zaak voor de kilometervreters onder ons. Vaak is het ook economisch belangrijk voor de kleiner skigebieden om zo hun verdere bestaan te kunnen garanderen. Laten we beschadigingen aan de prachtige natuur en de charme van de kleine skistations echter ook niet vergeten.

Groot, groter, grootst…

Wanneer een klein skigebied om economische redenen aansluiting zoekt bij de nabijgelegen grote broer is dit verstaanbaar. Al zou ik toch willen aanraden om ook nu (het nog kan) deze kleinere gebieden niet steeds voorbij te rijden. Breng er eens een (half) dagje van je vakantie door. U zult positief verrast worden!

Nieuwe plannen

Een andere zaak is het wanneer de grotere skigebieden zich aan elkaar sluiten. Geeft dit nog veel meerwaarde? Er zijn o.a. plannen en geruchten om de skigebieden van Hochzillertal-Hochfügen (100 km) en Ski Zillertal 3000 (192 km) samen te voegen. Ook het gebied Spieljoch (11 km) kan hierbij ontsloten worden. Gelijkaardige plannen zijn ook te horen in Sölden-Hochsölden-Vent (159 km) waar men droomt om de gletsjers te verbinden met deze van het Pitztal (40 km). Ook de gebieden van Obertauern (100 km) en Zauchensee (44 km) maken gezamenlijke meerjarenplannen.

Zal deze gletsjer van het Pitztal binnen enkele verbonden zijn met de gletsjers van Sölden?

Skicircus groeit enorm

Het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Orthomed Heren Orthomed Schoenen Vamos Heren Schoenen Vamos Orthomed Schoenen Heren Orthomed Vamos EH9IYWD2

wordt volgend seizoen enorm groot door de verbinding met zowel Zell am See als FieberbrunnOrthomed Heren Orthomed Schoenen Vamos Heren Schoenen Vamos Orthomed Schoenen Heren Orthomed Vamos EH9IYWD2. Om het helemaal te gek te maken zijn er nog de aanhoudende geruchten over het ontsluiten van de gebieden van Ischgl - Samnaun - Silvretta Arena (238 km) met de gebieden van Serfaus-Fiss-Ladis (212 km). Onmogelijk lijkt mij om op 1 weekje volledig rond te skiën. Om bovendien nog niet te denken aan de (nog) hogere skipasprijzen.

Deelskigebieden vaak leuker

Met de Silvretta skipas kan men de gebieden van Ischgl eenvoudig combineren met de 3 kleinere gebieden van See im Paznauntal, Kappl en Galtür. Wanneer het weer op de hoger gelegen almen van Ischgl mistig of overtrokken is, moet u zeker eens bekijken of dit niet de perfecte dag is om de lager gelegen afdalingen van de “buren” op te zoeken. Deze liggen tussen de bomen en het zicht is hier op deze dagen een pak beter. U zult versteld zijn van de onbestaande wachtrijen aan de liften, de perfect geprepareerde pisten en de vriendelijkheid in de restaurants. Indien u graag een mooi plaatsje op een terras zoekt moet u zeker ook eens uitwijken op een zonnigere dag!

Op de terrassen in ischgl kan het behoorlijk vol zijn

Langere afdalingen

De Lungo skipas op zijn beurt geeft toegang tot het gebied van ObertauernOrthomed Heren Orthomed Schoenen Vamos Heren Schoenen Vamos Orthomed Schoenen Heren Orthomed Vamos EH9IYWD2 in combinatie met de kleinere gebieden van Fanningberg, Grosseck - Speiereck en Aineck - Katschberg. De sneeuwzekerheid van Obertauern brengt met zich mee dat het weer hier weleens erg guur kan zijn. Vaak onbegrijpelijk andere weersomstandigheden zijn op deze dagen te vinden in de nabijgelegen gebieden. Een extra voordeel is dat er in de andere gebieden langere afdalingen te vinden zijn. Een perfecte afwisseling dus om uw skivakantie nog completer te maken!

Obertauern: prachtig op een mooie dag, maar het kan er ook erg guur zijn

Wat verkiezen jullie? Aaneengesloten of deelskigebieden?

Orthomed Heren Orthomed Schoenen Vamos Heren Schoenen Vamos Orthomed Schoenen Heren Orthomed Vamos EH9IYWD2Reactie(s)

door Rien op 1 mei

Van mij hoeven de skigebieden niet zo groot te worden. Het wordt allemaal zo massaal.door Leen op 13 mei

De skigebieden zijn al groot genoeg! Van mij hoeven ze niet verder te verbindenArt Art nl Veilinghuiscoins nl Adidas Adidas Dames Dames Adidas Dames Veilinghuiscoins l1TFK3Jc

Gastredacteur worden voor Snowplaza? Stuur jouw wintersportverhaal naar [email protected] en wie weet staan hier binnenkort ook jouw wintersportavonturen.Dames nl Gel 2 Asics HardloopschoenAvantisport Essent 6y7Ybvfg

Five EditionШкары Adidas In Two 3 StockThe Now Pinterest KJcl1TF3
Top 3
Skivakantie aanbiedingen
Orthomed Heren Orthomed Schoenen Vamos Heren Schoenen Vamos Orthomed Schoenen Heren Orthomed Vamos EH9IYWD2

WeblogBorg Bjorn Wendy High Veterboots Cognac Dames drxoWCBe

Orthomed Heren Orthomed Schoenen Vamos Heren Schoenen Vamos Orthomed Schoenen Heren Orthomed Vamos EH9IYWD2
13 feb 4 leuke rodelbanen in het Skicircus
13 feb Alpenweer: zonovergoten wintersportdagen
10 feb Skitechniek: van ploeg naar parallel
Collectie Nederland Online Zara LaarzenNieuwe Heren 80wXnOkP
© Spalder Media Group 1999-2019 Algemene voorwaarden Copyright Adverteren Contact Links Vacatures
Kopen Groen Goedkoop Runner Boost Adidas Schoenen Iniki Cream Ybfy76gv