Schoenen 270 Nike Max Officiële Heren Air Klanttevredenheid 4q3R5LAj
Nike Runner Laag Schwarz 2 Md Sportswear Kinderen Sneakers xBeCod
Live
Webcams
Special
Canada| Tirol| Dolomiti Superski| SkiWelt|Schoenen 270 Nike Max Officiële Heren Air Klanttevredenheid 4q3R5LAj
Social
Hustle Just Shopping Spring SpecialNike Do D8 Team Itbig Kids IDH9YEW2

27 april 2015 door Gastredacteur in 'Stellingen'' | 2 Reactie(s)Air Visi Basketball Vi Nike Performance Schoenen Pro Wit Vrouwen shQrdxtC

Door: Jasper Roefs. De laatste jaren is er een enorme beweging in de Alpen ontstaan om skigebieden zo veel mogelijk met elkaar te verbinden. Liften en pisten worden bijgebouwd om zo een fenomenaal aantal kilometers aan te kunnen bieden. Heel dit gebeuren heeft uiteraard zijn voor- en tegenstanders. Het is een mooie zaak voor de kilometervreters onder ons. Vaak is het ook economisch belangrijk voor de kleiner skigebieden om zo hun verdere bestaan te kunnen garanderen. Laten we beschadigingen aan de prachtige natuur en de charme van de kleine skistations echter ook niet vergeten.

Groot, groter, grootst…

Wanneer een klein skigebied om economische redenen aansluiting zoekt bij de nabijgelegen grote broer is dit verstaanbaar. Al zou ik toch willen aanraden om ook nu (het nog kan) deze kleinere gebieden niet steeds voorbij te rijden. Breng er eens een (half) dagje van je vakantie door. U zult positief verrast worden!

Nieuwe plannen

Een andere zaak is het wanneer de grotere skigebieden zich aan elkaar sluiten. Geeft dit nog veel meerwaarde? Er zijn o.a. plannen en geruchten om de skigebieden van Hochzillertal-Hochfügen (100 km) en Ski Zillertal 3000 (192 km) samen te voegen. Ook het gebied Spieljoch (11 km) kan hierbij ontsloten worden. Gelijkaardige plannen zijn ook te horen in Sölden-Hochsölden-Vent (159 km) waar men droomt om de gletsjers te verbinden met deze van het Pitztal (40 km). Ook de gebieden van Obertauern (100 km) en Zauchensee (44 km) maken gezamenlijke meerjarenplannen.

Zal deze gletsjer van het Pitztal binnen enkele verbonden zijn met de gletsjers van Sölden?

Skicircus groeit enorm

Het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Schoenen 270 Nike Max Officiële Heren Air Klanttevredenheid 4q3R5LAj

wordt volgend seizoen enorm groot door de verbinding met zowel Zell am See als FieberbrunnSchoenen 270 Nike Max Officiële Heren Air Klanttevredenheid 4q3R5LAj. Om het helemaal te gek te maken zijn er nog de aanhoudende geruchten over het ontsluiten van de gebieden van Ischgl - Samnaun - Silvretta Arena (238 km) met de gebieden van Serfaus-Fiss-Ladis (212 km). Onmogelijk lijkt mij om op 1 weekje volledig rond te skiën. Om bovendien nog niet te denken aan de (nog) hogere skipasprijzen.

Deelskigebieden vaak leuker

Met de Silvretta skipas kan men de gebieden van Ischgl eenvoudig combineren met de 3 kleinere gebieden van See im Paznauntal, Kappl en Galtür. Wanneer het weer op de hoger gelegen almen van Ischgl mistig of overtrokken is, moet u zeker eens bekijken of dit niet de perfecte dag is om de lager gelegen afdalingen van de “buren” op te zoeken. Deze liggen tussen de bomen en het zicht is hier op deze dagen een pak beter. U zult versteld zijn van de onbestaande wachtrijen aan de liften, de perfect geprepareerde pisten en de vriendelijkheid in de restaurants. Indien u graag een mooi plaatsje op een terras zoekt moet u zeker ook eens uitwijken op een zonnigere dag!

Op de terrassen in ischgl kan het behoorlijk vol zijn

Langere afdalingen

De Lungo skipas op zijn beurt geeft toegang tot het gebied van ObertauernSchoenen 270 Nike Max Officiële Heren Air Klanttevredenheid 4q3R5LAj in combinatie met de kleinere gebieden van Fanningberg, Grosseck - Speiereck en Aineck - Katschberg. De sneeuwzekerheid van Obertauern brengt met zich mee dat het weer hier weleens erg guur kan zijn. Vaak onbegrijpelijk andere weersomstandigheden zijn op deze dagen te vinden in de nabijgelegen gebieden. Een extra voordeel is dat er in de andere gebieden langere afdalingen te vinden zijn. Een perfecte afwisseling dus om uw skivakantie nog completer te maken!

Obertauern: prachtig op een mooie dag, maar het kan er ook erg guur zijn

Wat verkiezen jullie? Aaneengesloten of deelskigebieden?

Schoenen 270 Nike Max Officiële Heren Air Klanttevredenheid 4q3R5LAjReactie(s)

door Rien op 1 mei

Van mij hoeven de skigebieden niet zo groot te worden. Het wordt allemaal zo massaal.door Leen op 13 mei

De skigebieden zijn al groot genoeg! Van mij hoeven ze niet verder te verbindenBeige Wmns 90 Premium Nike Max Sneakers Bestellen 443817 Air Oatmeal kXOwn80P

Gastredacteur worden voor Snowplaza? Stuur jouw wintersportverhaal naar [email protected] en wie weet staan hier binnenkort ook jouw wintersportavonturen.Wmns Air Dames Online Max Nike Thea Sneakers Dm9ouGoedkope WEDH92I

Dames Adidas Hardcourt Heren Waxy Nederland Originals Crafted kPXiuOwZT
Heren Pieces Heren Heren Pieces Heren Filling Pieces Pieces Filling Filling Pieces Heren Filling Filling Filling vmN8nw0
© Spalder Media Group 1999-2019 Algemene voorwaarden Copyright Adverteren Contact Links Vacatures
Timberland Dames Delphiville Lage Sneakers Ecru RjA4L35q